Ideaal voor op vakantie

Wij zijn dol op kleine DIY projecten. Een tijdje terug deelde we 5 DIY-pakketjes onder de €1,- met je. Nu maken we 3x iets met materiaal onder de €1,- en delen we onze bevindingen en het resultaat met je. We kochten deze materialen bij de Action.

Kaarten kleuren

Ben je dol op kleuren en vind je het leuk om kaartjes te sturen? Dan is dit ideaal voor jou! De kaarten kun je losscheuren uit het blok en vervolgens inkleuren. De kaarten zijn stevig en daardoor drukt de stift niet door. Er zitten heel veel leuke kleurplaatjes tussen en je hebt ook een blok met allemaal quotes die je kunt inkleuren. We zijn fan! Het is ook leuk om zo’n kaartenblokje aan iemand te geven als kleinigheidje.

 

Doodles vouwen

Het pakketje bevat 60 sheets. De helft van de sheets heeft al een complete print, de andere helft kun je zelf afmaken. Bij de sheets zitten ook 8 voorbeelden van hoe je ze kunt gebruiken. De printjes en vlakverdeling op de sheets geven aan bij welk voorbeeld ze passen. Voor elk voorbeeld heb je twee sheets nodig. Eentje voor de voorkant en eentje voor de achterkant. Wij vinden het jammer dat de sheets niet dubbelzijdig geprint zijn, want nu krijg je het moeilijk strak gevouwen. We vinden het een leuk idee dat we zelf de prints kunnen afmaken, maar verder weten we niet zo goed wat we met deze DIY moeten.. Wij houden erg van DIY’s die we ergens voor kunnen gebruiken, maar hier kunnen we geen bestemming voor bedenken. Misschien is het leuk als je kleinkind, nichtje of neefje een ochtendje komt knutselen?

Kaartje maken

Voor deze DIY kochten we drie producten. We kochten allereerst stickers op MDF. De stickers hebben een mooie opdruk met goudfolie en zien er erg leuk uit. We waren erg benieuwd of het wel goed zou plakken, maar de sticker die we gebruikten bleef goed zitten. Daarnaast kochten we stickers op foam. Het foam deed ons denken aan het 3D tape waarmee je afbeelding op kaartjes het 3D effect geeft. Deze stickers bevatten heel subtiel een glitterlaagje. Ook deze stickers plakten goed en zien er erg leuk uit. Als laatste kochten we tape van kurk. Het verbaasde ons dat het tape echt van kurk gemaakt is. Het scheur daardoor makkelijk, maar is wel kwetsbaar. We maakten met deze producten een kaartje. Wat vind je ervan?

 

Welke DIY is jouw favoriet?