Zwart-wit

Zwart-wit is helemaal hip! Veel jonge moeders in mijn omgeving stijlen hun babykamertjes in het zwart-wit met hout. Zo leuk!

Het leuke aan deze trend vind ik dat er vaak gebruik gemaakt wordt van symbolen, strakke vormen in combinatie met speels design. Dat zie je al wanneer je inspiratie zoekt via Pinterest. Wat vind jij van deze trend?

zwart-wit hemelsblauw diy

Een tijdje terug stond ik op een markt en verkocht ik voor een goed doel allerlei handgemaakte zwart-witte woonaccessoires. Ik kreeg de smaak te pakken en zo rolde er ook een aantal zwart-witte producten van hemelsblauw uit, zoals deze posters.

Ik heb voor jou een selectie gemaakt van een aantal hele toffe zwart-witte DIY’s!

 • Deze toffe theedoeken staan prachtig in een strakke keuken:
 • Zo passen de ijshoorntjes ook helemaal bij de trend:

 •  Deze slinger sluit ook nog eens mooi aan bij de cactustrend:

 • Op mooie manier je foto’s aan de muur hangen:
 • Leuke potjes:
 • Deze kussens vind ik zo leuk:

Een hele toffe plantenhanger kun je ook zelf maken:

 • Zelf weven (het is een heel eenvoudig patroon):

 • Een originele menukaart:

 • Je poppenhuis een andere look geven:

 • Je servies versieren:

  zwart-wit hemelsblauw diy

  bron

 • Cadeautjes inpakken:

 • Stempelen:

 • Handletteren!!

Wat vind jij van zwart-wit?