Hittegolf

Er schijnt een heuse hittegolf aan de gang te zijn en dat al in mei. Wat een luxe! Het enige nadeel is alleen dat wij dan eigenlijk nooit weten wat we aanmoeten, herken je dat? S’morgens is het fris en aan het einde van de dag laat je per ongeluk je jasje hangen op je werk, omdat je zo snel mogelijk naar buiten wilt om de zonnestralen op te vangen. Om je kledingkast zomerproof te maken, laten we je 6 DIY’s zien.

De favorieten van Annemarij

1 Het mag weer, de off-shoulder top! Annemarij is er dol op. Het geeft een speelse look en is heerlijk zomers. Helemaal geschikt voor een dagje vrij of een avondje uit. Wil je weten hoe je er zelf eentje kunt maken? Klik dan hier!

2 Iedereen die Annemarij een klein beetje kent, weet dat ze gek is op bloemen en handwerken, dus deze favoriet kon niet uitblijven. Wauw! Klik hier voor de tutorial.

3 Deze hoed is geweldig voor als je op vakantie gaat naar een warm oord. Het beschermt je voor de zon en is ook nog eens heel kleurig. Echt een zonnige zonnehoed. Wil je weten hoe je ‘m zelf kunt maken? Klik dan hier!

De favorieten van Hanneke

1 Kijk nou naar deze schoenen! Een beetje franjefan wil dit toch hebben? Mijn Allstars staan al klaar! Wil je weten hoe je dit zelf kunt doen? Klik dan hier. De beschrijving van Make My Lemonade is in het Frans, maar met de afbeeldingen kom je al een heel stuk, toch?

2 Een stukje stof vervangen door een stukje kant… Moooi! Je kunt op de blog van Mr. Kate lezen hoe je dat doet.

3 Super schattig, zo’n klein zakje! Clemence van Oh The Lovely Things legt je hier uit hoe je dat zelf op ieder shirt kunt bevestigen, zonder dat er naald en draad aan te pas komt! Ze geeft er ook nog eens een gratis patroon bij.