DIY’en

Wij gingen naar de Action en haalden daar 5 leuke DIY-pakketjes onder de €1,- om aan jullie te laten zien. In deze blog lees je onze eerste indruk en laten we de pakketjes zien.

1. Contour stickers

We hadden nog kaarten van de Action liggen en daar hebben we deze stickers op getest. Contour stickers zijn stickers die de contouren van verschillende afbeeldingen aangeven. We hebben gekozen voor de bloemenvariant, maar er zijn nog meer varianten verkrijgbaar. De stickers zijn stugger dan normale stickers. Bij het losmaken van de sticker moet je goed uitkijken, dat je de sticker niet scheurt en dat de sticker zijn vorm behoudt. De stickers zijn bedoeld om ergens op te plakken en vervolgens de ruimte binnen de contouren kleur te geven. Wij hebben de sticker op een kaart geplakt en ingekleurd met stift. Je kunt bij het inkleuren niet heel snel werken, want dan vliegt de stift over het stickerrandje. Wij vinden dit een leuke manier om een kaart persoonlijk te maken, zonder dat je een tekentalent hoeft te zijn. Wat vind jij ervan?

2 Kleurpuzzel

We kochten ook deze leuke puzzel met 100 stukjes. Je maakt eerst de hele puzzel en dan kleur je ‘m in. Wij testte deze puzzel met kleurpotloden en stiften. De puzzelstukjes zijn gemaakt van karton met een laagje papier, waardoor de kleuren mooi hechten. Een leuk DIY-pakketje om te doen met kinderen of om weg te geven als cadeautje.

 3. Kralenslinger

Dit zie je tegenwoordig steeds vaker, een slinger met houten kralen waar je iets aan kunt hangen. Dit DIY-pakketje is ideaal: alles wat je nodig hebt zit erin, met zelfs daarbij een handleiding hoe je de slinger het best kunt maken. Iedereen kan dit, creatief of niet. En het resultaat is ook nog eens heel leuk! Echt een aanrader 🙂

4. Papieren slinger

Wij vinden het heel leuk om zelf slingers te maken voor feestjes of voor als we op een marktje staan. Maar het is vaak wel een gedoe met knippen. Daar heeft de Action dit leuke pakketje voor ontworpen. In het pakketje zitten 12 velletjes met een leuk printje en elk velletje heeft zes al uitgesneden strookjes die je zo aan elkaar kunt maken. Erg handig en je bent zo klaar met je eigen gemaakte slinger. Feestelijk toch?

5. Cadeautasjes

Deze cadeautasjes zijn heel makkelijk in elkaar te vouwen en geven gelijk een leuk effect. Elk kleinigheidje wordt een feestje met zo’n tasje. In de verpakking zitten vier verschillende tasjes en ze zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Er zitten ook nog leuke sluitstickers bij, waar je iets op kunt handletteren. Wat vind je hiervan?

Winactie

Bedankt voor jullie deelname, Karolien Loots is de winnaar. Stuur jij ons een pb’tje met je adresgegevens?