Wat hangt er bij jou aan de muur?

Lege muren, ik hou er niet van. Ik ben al een tijdje opzoek naar iets leuks voor aan de muur. Iets wat ik zelf kan maken en wat de boel een beetje opfleurt. Ik heb via Pinterest een aantal hele leuke ideeën gezien. Ik weet niet welke ik moet kiezen, kunnen jullie me helpen?

Foto’s aan de muur

1] Ik en Pieter hebben heel veel mooie foto’s. Ze zijn allemaal gemaakt door mijn vriendinnetje Juliette van www.juliettefotografie.nl. Maar omdat ik er niet van houd om mijn hele kamer met fotolijstjes te vullen, ben ik opzoek gegaan naar een mooie manier om foto’s op te hangen aan de muur. Deze vind ik heel tof!

Zelf een schilderij maken

Ik ben gek op het zelf maken van mijn eigen decoratie. Ik heb tijdens mijn studie aan de kunstacademie wel leren schilderen, maar ik ben erg slecht in het realistisch naschilderen van iets. Ik ben daarom denk ik ook fan geworden van kleurvlakken en abstracte schilderijen. Ik ben 3 hele leuke schilderijen tegengekomen. Welke vind jij het leukst?

2] Het maken van een abstract schilderij kan iedereen en het ziet er zo tof uit!

3] Het maken van schilderij met kleurvlakken van papier

4] Een schilderij modern maken. Kies een stilleven in de kringloop, koop verf en tadaa..!

Ornamenten aan de muur

Ik vind het ook leuk om een eyecatcher aan de muur te hebben hangen. Maar wat voor iets is dan leuk? Ook hier zag ik drie leuke ideeën voor langskomen. Wat voor eyecather heb jij in huis hangen?

5] Iets fleurigs en toch strak vind ik altijd de perfecte combi. Deze ananas past precies in het plaatje!

6] Tegenwoordig zie je in allerlei accessoires de zeshoek terugkomen. Ik vind deze DIY heel leuk, omdat je heel gemakkelijk zelf van die leuke kastjes voor aan de muur kunt maken: Ik ben fan!

7] Geometrische vormen in een wolk! Leuk, speels, strak en kleurrijk

Bloemen aan de muur

Ik ben helemaal gek op bloemen. Ze zijn kleurrijk, kwetsbaar en zo mooi! Dus bloemen aan de muur, zou ook nog kunnen!

8] Pluk wat mooie veldbloemen of koop je favoriete bloem en inlijsten maar!

Feest!

Ik betrapte me er in februari op, dat de versiering van de onze verjaardagen in december en januari er nog hingen. Ik vind het er altijd zo gezellig uit zien. Waarom niet permanent?

9] Pom Poms aan de muur. Ik schreef eerder een blog over hoe ze maakt en maakte daar ook een video bij!

Met welke muurdecoratie ga jij aan de slag? 🙂