Kijk je mee?

Vandaag is deel 2 alweer aan de beurt. Annemarij heeft de bullet journal uitgebreid met een overzicht van al haar tekenmaterialen. Het is een kleurrijk geheel geworden!

Tekenmateriaal

Annemarij heeft zoveel tekenmateriaal, dat ze soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom leek het haar handig (maar vooral ook leuk) om daar een overzichtje van te maken. Om de titelpagina een leuke uitstraling te geven heeft Annemarij een illustratie gemaakt. Mocht je het leuk vinden om te leren illustreren, kijk dan eens naar onze illustratieblog en leer het in een handomdraai. Wat ook leuk is, is wat Annemarij hier gedaan heeft. Ze heeft een kleurplaat uitgekozen en daar een deel van overgenomen in haar bullet journal. Een ideale manier om er zeker van te zijn dat het mooi wordt. Dat is wel fijn aan het begin van de bullet journal, toch?

Handletteren

Aan de linkerkant koos Annemarij ervoor om alles te handletteren. Wil je meer over handletteren weten? Kijk dan eens naar onze boeken of lees onze blogserie daarover. Annemarij heeft er voor gekozen deze pagina rustig te houden, omdat de volgende pagina’s waarschijnlijk heel kleurrijk worden.

Kleuren maar

Onder elke categorie heeft Annemarij laten zien welke materialen ze gebruikt. Om de pagina’s een extra dimensie te geven, heeft ze ze ook versierd. Kijk je mee?

Materiaal

Annemarij heeft uiteraard de materialen gebruikt die je terugziet op de pagina’s. Daarbij ontdekte ze dat het wel jammer is dat de Crayola Markers helaas geen nummers hebben. Zo blijft het wel gokken of je de volgende keer de goede kleur pakt. Maar zoals je ziet is de kleurintensiteit heel mooi en is er een breed scala aan kleuren.

Eindresultaat #2

Hieronder zie je het eindresultaat van Bullet Journal #2

HEB JE DEEL 1 GEMIST?
Klik hier voor Bullet JOURNAL #1
HEB JE DEEL 3 GEMIST?
Klik hier voor Bullet JOURNAL #3