Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Hanneke, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Annemarij. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 45 aan de beurt, van 6 tot 12 november.

Backstage bij hemelsblauw – week 45

Maandag
Op maandag schijnt de zon heerlijk op m’n bureau. Ik maak weer eens een to-do lijstje en ga aan de slag.

De voorraad van de kaarten op onze webshop was niet meer helemaal up-to-date, dus zocht ik alle kaarten uit.

Tijdens de lunch at ik pannenkoeken die we zondag gebakken hadden. Eigenlijk is het veel lekkerder dan hoe het eruit ziet 🙂

’s Middags deed ik weer wat bestellingen op de post. Altijd leuk! En ook goed om af en toe eens buiten te komen 😉

Dinsdag
Op dinsdag begon ik te schetsen voor een opdracht. Ik maakte vooral veel dingen die uiteindelijk mijn eigen keuring niet overleefden…

Ik ontdekte dat er een nieuw seizoen Modern Family op Netflix stond… woehoe!

’s Avonds was het mysterieus mistig buiten!

Woensdag
Op woensdag kreeg ik een leuk pakketje in de bus. De kinderpostzegels zijn er! Ik had een velletje postzegels besteld en een pakketje kaarten. Fan van Jan Jan’s en de kinderen!

Het was koud buiten! Ik deed twee sjaals om en stapte op de fiets om naar een afspraak te gaan.

’s Middags ging ik even met mijn moeder naar Luv, een boekwinkel in Spakenburg. Ik was op zoek naar een leuke agenda, maar kon er maar geen vinden! Ik wilde graag die van Flow, maar die was helaas voor mij iets te klein. Bij Luv hebben ze vaak net een andere collectie, dus hoopte dat ik daar iets kon vinden.

En jawel! Ik vond een leuke agenda. Het is de agenda die ze zelf ontworpen hebben, de Agenda voor mooie herinneringen. Ik begon natuurlijk gelijk met schrijven 🙂

Donderdag
Het is bijna weekend! En weer zo prachtig buiten. Deze keer had ik iets minder sjaals om en was het heerlijk op de fiets. Ik fietste naar onze Repro om enveloppen te kopen. Ik vind het toch altijd lekker om in een winkel vol papier rond te lopen. Wat mij betreft nog lang niet ouderwets! 😉

Over papier gesproken: toen ik thuis kwam had ik weer een leuk pakketje in de bus! Ik had een nieuwe samplebox aangevraagd van mijn favoriete drukker PeterPrint.nl. De oude papierwaaier had ik helemaal in stukken geknipt en ondertussen waren er nieuwe papiersoorten bijgekomen dus het was tijd voor een update!

’s Middags ging ik aan de slag voor foto’s van mijn nieuwe werkplek. De blog daarover is afgelopen vrijdag online gekomen.

’s Avonds schreef ik de blog erbij en keek ik ondertussen weer naar Modern Family. Prima, twee dingen tegelijk 😉

Vrijdag
Op vrijdag werd ik wakker onder een van mijn favoriete dekbedovertrekken. Hij is zo zacht!

Administratie… niet een van mijn favoriete onderdelen van het ondernemerschap. Maar goed, het moet! Ik houd mijn uren bij in een programma en ik moest nog even wat dagen updaten.

’s Avonds is er een ondernemersbijeenkomst bij Lab. waar onze kaartjes hangen.

Zaterdag

Op zaterdag word ik lekker langzaamaan wakker en werk nog iets. Samen met Antal. Nu we twee werkplekken hebben op de nieuwe werkkamer kunnen we er gezellig samen zitten 🙂

De rest van de dag lopen we door Hilversum, en ’s Avonds gaan we naar de film ‘Weg van jou’. De kerstverlichting staat aan! gezellig 🙂

Zondag

Op zondag krijg ik een ontbijtje op bed en in de middag vertrekken we naar Friesland om daar met familie van Antal te overleggen over de jaarlijkse familiedag.

Dat was het alweer… jullie nog iets leuks gedaan deze week?