Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Hanneke, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Annemarij. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 41 aan de beurt, van 9 tot 15 oktober.

Backstage bij hemelsblauw – week 41

Ik herontdek op maandag de rijksstudio van het Rijksmuseum. Wat heerlijk dat je hier gewoon de mooiste schilderijen gratis kunt downloaden om te gebruiken in je ontwerpen!

Ik probeer weer eens de week gezond te beginnen… Met de nadruk op probeer 🙂

Op dinsdag schrijf ik een blog over wat ik van de vt wonen&design beurs vond.

Op woensdag breng ik weer een nieuwe voorraad kaarten naar Lab. In de winkel liggen ook onze boeken, zo leuk om weer even te zien.

Onderweg kom ik in de etalage van een leegstaande winkel een poster tegen van Plint. Ik hou zo van Plint! 🙂

Ik haal een pakketje van Wehkamp op en koop een hele berg bollen wol bij de Zeeman. Heerlijk mandje vol 😀

Dit is het ontbijt van donderdag. Of eigenlijk het ontbijt van elke dag. Ik eet elke dag hetzelfde als ontbijt. Saai he…

Bij ons blijft het gewoon nog even zomer 😉 De ananassen zijn eigenlijk het lekkerst aan het einde van de seizoen, lekker zacht en zoet.

Op donderdagmiddag zit ik met ingehouden adem op de bank. Het houdt me al anderhalve week constant bezig en nu komt dan het ‘verlossende’ woord… De vermissing van Anne Faber loopt vreselijk af. Ik weet niet zo goed waarom het me zo raakt, misschien is het de leeftijd van het slachtoffer of misschien omdat het hier allemaal zo dichtbij is…

Op vrijdag probeer ik m’n gedachten wat te verzetten en ik begin ook aan die leuke CAL die Annemarij ook op Facebook volgt (je kunt er meer over lezen in het verslag van week 40).

Dat beetje licht heeft de wereld nodig!

Op zaterdag gaan we naar Ranzijn, ik zou eigenlijk graag een konijntje willen, maar helaas hebben ze niet het dwergkonijntje wat ik zoek. Volgende keer beter!

Zaterdagmiddag ben ik bij m’n ouders, waar het broertje van Annemarij ook is. Hij is bezig met schilderen op kleur 🙂

Op zondagochtend krijg ik een ontbijtje op bed. Eigenlijk krijg ik elk weekend twee keer een ontbijtje op bed, op zaterdag en zondag. Lief he?

’s Middags vertrekken we naar Amsterdam voor de halve marathon.

Ik wacht geduldig tot de mannen finishen, in het Olympisch stadion. Ik was wel de enige die aan het haken was geloof ik… heel raar 😉

Prachtig!

’s Avonds maak ik pannenkoeken om verloren vetvoorraad weer aan te vullen 😉 En daarmee sluit ik deze week af. Hoe was jullie week?